Bornholms Censurerede Forårsudstilling 2019

Bornholms censurerede udstilling for 21. gang i Svanekegaarden

  • Anse Tollet Dagdromme

Vil du deltage i Bornholms Censurerede Forårsudstilling 2019? 

Send ind og vær med! Måske modtager du 5.000 kr.

Maler du? Udtrykker du dig i glas? Tekstil, grafik, skulpturer, collager eller noget helt andet?

Hvis du kunne tænke dig at få dine kunstværker bedømt at professionelle censorer og måske udstille dem, kan du sende ind til Bornholms Censurerede Forårsudstilling 2019. Og måske kender du andre, du vil opfordre til at gøre det samme. For jo flere der melder sig, desto bedre kan forårsudstillingen blive. Sidste frist for tilmelding er fredag d. 1. marts.

Bornholms regionskommune tildeler et studie- og rejselegat på 5.000 kr., og det samme gør Svanekegaardens Kunst- og Kulturforening; måske bliver det dig, der modtager et af dem.

Årets censorer

Sidste år udvalgte censorerne 87 værker af 39 kunstnere, og udstillingen blev set af mere end 1100 tilskuere.

Censureringen er i år lagt i hænderne på skulptøren Henrik Menné samt billedkunstnerne Lars Høeg og Hjördis Haack, der begge har censureret på Charlottenborg. Det er også censorerne, der begrunder og udvælger hvem der skal have de to studie- og rejselegater á 5.000 kr.

Udstillingsperioden

Der er fernisering fredag d. 29. marts kl. 15.30. Herefter er udstillingen åben hver dag mellem kl. 13 og 16 til og med 2. påskedag, d. 22. april.

Tilmelding

Tilmeldingsblanket m.v. kan downloades fra Svanekegaardens hjemmeside eller rekvireres ved fremsendelse af frankeret svarkuvert til Mie Hjort, Svanekegaarden, Skippergade 6, 3740 Svaneke eller mail til booking@svanekegaarden.dk, tlf. 56 49 73 72. Sidste frist for tilmelding er fredag d. 1. marts 2019.

 

 

 

 

Bornholms Censurerede Forårsudstilling 2019