Impro-Comedy tour 2019

Hylende morsom impro-gruppe indtager Bornholm¨.

Den københavnske teatersportsgruppe ImproKlinikken, der har fast scene i Vanløse i København, er nok Danmarks mest alsidige impro-gruppe.

ImproKlinikken spiller improviseret teater ud fra enkle stikord, som publikum fra salen giver, kombineret med egne gakkede påfund. De går simpelthen på scenen uden manuskript eller indstuderede replikker.

Improteater minder om Hatten Rundt eller Rundt på Gulvet, som du måske kender fra tv.
ImproKlinikken har mange gange bevist, at de kan skabe overraskende historier ud fra kun ét eneste ord fra publikum.

Gruppen er kendt for sine små, korte scener, fyldt med morskab, altid fornyende og med uventede påfund, skabt i nuet.
ImproKlinikken har et meget tæt, sprudlende forhold til sit publikum, der altid bliver en naturlig og bestemmende del af showet.

For eksempel kan publikum leve med i Speeddating for nørder, hvor det gælder om at finde sin udkårne...eller afvise vedkommende hårdt og brutalt.

Eller hvad med at opleve et tilfældigt kærestepars første romantiske date – udlevet af et par gakkede improspillere på scenen?

Til sidst.... gå ikke glip af den legendariske scene ”Musefælden”, hvor to improspillere, halvblinde og intetanende vader barfodede rundt blandt truende og spændte musefælder på gulvet?

ImproKlinikken består af skuespillere mellem 28-52 år og blev dannet for fire år siden.

De har deltaget i DM i Impro samt to gange til ZULU Comedy Festivalen, Danmarksindsamlingen samt Knæk Cancer-kampagnen. De optræder tit til fordel for godgørende formål og i 2017-18 går 25 procent af gruppens overskud således til Mødrehjælpen.

Den erfarne improgruppe spiller blandt andet hver den første lørdag på en cafe i København og har over 50 shows bag sig.
  • Imprklinik2
  • Improkliniken
Fakta

Hvornår

Hvor

Svanekegaardens Teatersal

Pris

120- inkl. gebyr Køb billet

Mere information

link
Kalender