LOVE ME DO - en Beatles-cabaret fra Cafe Liva

EKSTRA forestilling søndag 24. feb kl. 15
FÅ Billetter tilbage lørdag 23. februar

Café Livas og makkerparret Jacob Morild & Morten Wedendahl’s crazy-humoristiske hyldest til The Fab Four har siden den første opførelse i 2004 henrykket både det københavnske publikum og osse et landsdækkende samme.
Ved hjælp af citater fra de fire Liverpool-drenges egen mund, gestaltet af Tom McEwan, tegnes et rablende og ekvilibristisk-musikalsk portræt af en tid og en stemming – og over 40 Beatlesnumre flettes lystigt ind imellem hverandre og fortæller historier om kærlighed, kildevand, oprør og nedbrud.

På scenen står Jacob Morild, Morten Wedendahl og Mikkel Tiedt.

PRESSEN SKREV:

Under overskriften FED MUSIK OG GOD MIDNAT gav Berlingske T.s Me Lund 6 STJERNER og skrev bl.a: “Autenciteten er de tre ekstremt veloplagte musikeres glæde over alle de fede numre, som de fremfører med netop den hengivne respektløshed, der kommer af at kunne dem på fingrene, på tæerne - ja, på whiskers på en tom pizza-æske.”
“Det er gennemmusikalsk og kolossalt skægt.”
“Cabaret’ens frontfigur, Jacob Morild, parodierer beatlernes sangteknikker med vellysten strålevarme og fortolker teksterne så frit, at man er villig til at tro, at han også kan gå på vandet.”
“Morten Wedendahl springer ud som overbevisende vokalist.”
“Og bassisten Mikkel Tiedt betjener ikke bare strengende ekvilibristisk, han formår også med solbriller og hankatteagtig attitude at afmærke territoriet.”
“Skøn 60’er-aften. Kan ikke anbefales nok!”

Under overskriften LET IT BE! gav Politikens Bettina Heltberg 5 HJERTER og skrev bl.a:
“Høj musikalsk satire i Café Liva.”
“Københavns mest musikalske og sjoveste cabaret!”
“Det er sataniske blikke, henført sorg, selvopgivelse - tilsat få, men vigtige rekvisitter.”
“Det er tindrende morsomt og proffessionelt.”
“Paul McCartney, som for nylig gæstede Danmark, ville have moret sig.”
“Bag anstrengelserne, som man faktisk ikke aner, ligger tre topmotiverede talenters sans for musikken og altid en practicall joke til at holde den oppe. De tre stemmer klæder hinanden perfekt.”
  • Lovemedo 1
  • Love Me Do 3
  • Love Me Do 2
  • Love Me Do 4
Fakta

Hvornår

Hvor

Svanekegaardens Teatersal

Pris

Pris kr. 190, +65 kr. 160, u.25 kr. 130 inkl. billetgebyr Køb billet

Mere information

link
Flere arrangementer
Deas Verden & Billedværker Sara Trier 06.07.19 Svanekegaardens udstillingssal Dea Trier Mørchs udstilling er åben til og med 25. august, Sara Triers til og med 18. august. Der er åbent hver dag mellem kl. 13.00 og 16.00. BEEFEATERS GENOPSTÅR! 07.09.19 Svanekegaardens Teatersal
Kalender