Marskens Maler – Dan Thuesen

Fernisering fredag 25. januar 2019 kl. 15.30-17

Dan Thuesen er født i Højer, hvor han stadig bor. De seneste 25 år han langt de fleste af hans arbejdet handlet om naturens lys, himlens farver og vandets skiften fra ebbe til flod.
Dan Thuesen stramt og minimalistisk, maler med brede penselstrøg, påfører farverne i felter og skildrer landskabet med sikker fornemmelse. Han er dus med naturen og skildrer landskabet omkring Højer med røde solnedgange, glitrende grønne forårsfarver, vinterblege blåtoner, sort sol. Og det er stemninger fra marsken, han fæstner på lærredet. – lavmælte farver, det flade landskab og den høje himmel. Dan Thuesen er i øvrigt en habil fotograf.
Dan Thuesen er uddannet på Det Jyske Kunstakademi i Aarhus. Han har en lang række udstillinger bag sig og har udført adskillige udsmykningsopgaver. Dan Thuesen er medlem af kunstnersammenslutningen Grænselandsudstillingen.

Udstillingen er åben hver fre. - søn. i perioden 26. jan. - 3. marts.

Arr. af Svanekegaardens Kunst- og Kulturforening
  • Dan Thuesen 4
Fakta

Hvornår

Hvor

Svanekegaardens udstillingssal Udstillingen er åben hver fre. - søn. i perioden 26. jan. - 3. marts. og ALLE dage 9.-17. februar (u. 7)

Pris

kr 25,- dog gratis for børn og medlemmer af Kunst- og kulturforeningen
Flere arrangementer
Deas Verden & Billedværker Sara Trier 06.07.19 Svanekegaardens udstillingssal Dea Trier Mørchs udstilling er åben til og med 25. august, Sara Triers til og med 18. august. Der er åbent hver dag mellem kl. 13.00 og 16.00. BEEFEATERS GENOPSTÅR! 07.09.19 Svanekegaardens Teatersal
Kalender